2011. április 29., péntek

Tedd meg! Oh bébi, bébi.... gyere velem hegyelni!

Már említettem, hogy mikor gazdatestként (rózsaszínesebben: mózeskosárként) funkcionáltam Milán "ellen" számtalan merényletem volt - természetesen a józanság és a szívszerelem határain belül.  Így kicsúr fiam méhecskén belül szokhatta a magashegyi levegőt is. Kis csapatunkban szállóige lett a jettin és titkos működésén kívül az is, hogy ha "a pocakos/terhesnő/anyahajó, bírja, akkor én is!!!"  Amikor már a hasamtól nem bírtam emelni a lábam, kapituláltam. Azóta  max. a Kőszegi hegységben kereshettem az életérzést, meg nosztalgiázhattam, hogy jó volt fenn a hegyen család-kezdeményként is.
Milán izgága, ügyes kis krapek. A nyáron elkezdjük a túra-érzéshez való szoktatását. Ha gyermekünknél ugyanazok a hívószavak, mint apja-anyjánál - nem először fordulna elő egy-egy számunkra fontos dolog iránti lelkesedés öröklődése. Ha a fertőzés tényleg genetikailag megtörtént, akkor a hegy szelleme nála is varázsolni fog. És akkor az egész család ott lesz fenn a hegyen. 

Doodle Design Icka hyper és extravagáns  wa-csomagja megjelent, fellelhető a Digridoo-nál sok szeretettel ajánlom minden kedves scrap-barkácstársnak:
És az oldalam:

Felhasználtam: Doodle Desings: Living int the City, Good Morning Sunshine. Ladybird tales papírok, Do it! wa-kit10 megjegyzés:

 1. Azt a mindenit! Színvilág, blending, fotó, téma, persze wa: ötös!!!

  VálaszTörlés
 2. udvaroljak?? :D nagggyon szép voltál kismamaként is!
  és persze neked van tök jó wa-od, én meg két napja bénázok csak...

  VálaszTörlés
 3. Szerelem az egész oldalad! Fantasztikus amit megint alkottál! Annyira szívmelengetős, szemetgyönyörködtető! Imádom!

  VálaszTörlés
 4. annyira jó a sztori is, szinte hallom (irány anyám) és nagyon kiváncsi leszek Milános túrátokra is

  VálaszTörlés
 5. Szépséges, remek oldal! A hegyi érzés meg kölcsönös, bár én nem voltam nagy "hegyi ember"! Igaz Anna lányommal régen 4-5 órát kellett sétálni - Ő babakocsiban, én meg tologatva-, hogy aludjon mikor még a Budai hegyekben kaptunk. :)

  VálaszTörlés
 6. SZENZÁCIÓS!!! Imádom! Gyönyörűséges oldal, hja és szerelem? Én hegyoldalban lakom, nálunk bizony vér kemény szoktatás van, minden nap hegyet mászunk...hazáig :DDD

  VálaszTörlés
 7. Csak úgy árad az oldaladból a melegség, az anyaság!

  VálaszTörlés
 8. Jó kis történet ehhez a klassz oldalhoz. Sok szép kirándulást kívánok még nektek együtt!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon ütős oldal lett, IMÁDOM így egy az egyben. Szuperklasszak a fotók, na és persze az oldalt megelőző történet!

  VálaszTörlés
 10. Milyen csinos anyahajó voltál! :))))
  Az oldaladtól meg a fotóidtól, meg a családodtól kész vagyok, isteni minden és mindenki!! :)

  VálaszTörlés