2011. május 26., csütörtök

Radiátormosó-kefe lilával

Tudjátok mi az a radiátormosó-kefe? Be kell valljam: háztartásom sokáig nélkülözte eme nagyon fontos kelléket. És hogy mennyire hiányzott az életünkből arra csak akkor eszméltem, amikor váratlan bombaként megérkezett otthonomba és percek alatt egy eszközből családtag lett. 
Anyukám idős barátnője mindig számon tart bennünket és hiába minden ellenkezésünk mindig küldd valami apró figyelmességet ünnepeinkre. 
Karácsonykor fura alakú csomagot hozott nekem a Jézus. Miután kibontottam sem lett sokkal világosabb a tárgy miben léte funkcióját illetően. Bezzeg Milán! "Anyaki! Ez az enyém, ez az én gitárom!". És tényleg. Radiátort azóta sem látott, annál inkább fényes koncerttermeket a nap legváratlanabb szakaszaiba. Milinek hirtelen eszébe jut, hogy most azonnal nyomatni kéne egy balladát. Kikapja a szoba sarkából a könnyűszerkezetes bábszínházat, oldalára fekteti mikrofonállványnak, vagy a zöld kisszék és mély átélés, vagy ha keményebb a rock-and-roll, akkor vadabb pozíció felvételével elkezdődik az előadás.
És nyomja, sokszor órákon át. Vérprofi. A zenei blokkokat könnyed összekötő szövegekkel megszakítva, viccelődve, érzelmekre hatva pörgeti fel, csavarja ujja köré népes közönségét. Az anyját.

Icka szépen lila készletét 13 papírral, 45 elemmel és szépséges alpha-jával megvásárolhatjátok a Digridoo-nál.És meglepetésként egy gyönyör Add-on-t is magadévá tehetsz itt:

9 megjegyzés:

 1. Na most okosabb lettem! Ennyi év tévhitben élés után rá kellett jönnöm, hogy az a micsoda, amit én új design alapján készült hátmosónak néztem az egy radiátormosó-kefe! :D
  Egyébként én azt vallom, hogy a világ legjobb játékait nem árulják a játékboltban. Mert azok a legjobbak, amelyek megmozgatják egy gyerek képzeletét, fantáziáját. Gyerekkoromban a kedvenc játékaim pár tollból, egy tekercs wc papírból, egy plüsslóból, egy gombolyag piros madzagból és az ágyamból álltak.
  Nagyon édes az éneklős oldalad, de valahogy a kedvencem a második lett. Olyan aranyos!!

  VálaszTörlés
 2. Minden írásod egy kerek novella! Klasszak az oldalak!

  VálaszTörlés
 3. Hátöööö... ez idesanyámnál is hátmosó volt.
  Összemosásaid most is fantasztikusak!

  VálaszTörlés
 4. bár nekem a szakszöveged nagyon hottentotta
  ügyelek rá, hogy ne legyek sárga (be)rántotta

  a hátmosó bordamosó takarítóeszköz
  Milánnak meg tsókolom mindkét kezét, vagy mia szösz

  jóvanna majd még csiszolok, de érted?

  VálaszTörlés
 5. A radiátor kefe metamorfózisa:))) Ja és levettem ám a sorok közé helyezett figyelmességét is:))

  VálaszTörlés
 6. örökké imádni fogom, annyira klassz!!!

  VálaszTörlés
 7. Milán az anyjára ütött nem kétséges, imádom ahogy írsz róla. ÉS ahogy oldalba foglalod, na azt meg főleg! :D

  VálaszTörlés
 8. Nem is tudom melyik tetszik jobban a kefe története vagy a róla készült oldal. Inkább nem választok. Mindkettő zseniális!

  VálaszTörlés
 9. A gyermeki leleményesség. Mit kell ide több ezer forintos játék. Csodás lila oldalakat alkottál!

  VálaszTörlés