2011. június 13., hétfő

A, mint Playa backgrounds

Egyetlen barátságos közeledésem volt ezidáig az ATC-vel, méghozzá a cewe egyik január közepi kihívásának alkalmából: névjegyet készítettem.

Felhasználtam: Grandmas Quit Blog Train: Angel town, A-liya, Cajolie: I love Paris, Modern Love: Twisted summertime design, Color my world: Pissotina Design, Meg a gyönyörséges Shadow House textúrák
Idézet a cewére írt szövegboxomból: Zabos voltam a kihívásra, mert nagyon nehezen született meg az oldalam. Aztán ez lett belőle. A szakmám egész egyedi, de mostanában főállásban érdeklődöm: Lesz pisi? Hol van az ivópoharad? Hol a kulcsom? Hol a józan eszem? Hol hagytam el a mellemet.... stb. 

Most Rucola Designek köszönhetően az ATC-vel kapcsolatunk újabb fázisba lépett és jelentem szerelmes vagyok. Első látásra belezúgtam Ildi  gyönyörű Playa névre keresztelt  ATC háttereibe. Azt érzetem, hogy annyira csodásak, bármit is tennék hozzá, csak rontana rajtuk.
Aztán harapódzott a rögeszme, elkapott a buldog effektus. Főleg, mikor láttam, hogy kedves CT társaknál első próbálkozásra milyen agyelhagyások születtek. Alapos voltam, szigorúan tudományos alapokra helyeztem a közeledést. Végig jártam sok ATC-s forumot, szakértettem Ildi megjelenéseit, nyitogattam arra, hogyan is csinálják a nagyok.
Volt tanács is: az a szabály, hogy nincs szabály. Rugaszkodás, digikollázs bármily fazonban, nem kell, hogy szép legyen, nem kell, hogy harmonikus legyen, fantázia kizavar a szabadba, lazulás. 
Ez így könnyednek hangzik, de rájöttem, hogy a szabályok őrült jók. Nemcsak azért, mert van mihez igazodni, hanem sokkal inkább azért, hogy a tudjam, mint kell felrugdosni. 
A lendület addig vitt, hogy egy óvatlan pillanatban megtaláltam magam az ATC-ben. És elégedett kártyát produkáltam.


Playa hátterek megvásárolhatók az SBE-n

Here comes the sun Felhasználtam: Rucola Designs: Playa backgrounds, Seashore sentiment, ATC Random letter alphaset
 

5 megjegyzés:

  1. A mint artisztikus, p mint parádés! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát tényleg megtaláltad magad bár a munkáidat ismerve nem nagyon kellet keresgélned:)

    VálaszTörlés
  3. W, mint woooow, és még egy f-betűs szó jut róla eszembe, ami f-fel kezdődik és "renetikus" a vége! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ötletes ! szueprséges! A szerelemben én is osztozom! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon megy neked ez az új szerelem is. :)))

    VálaszTörlés