2011. december 12., hétfő

Amiko' nem látok....

A héten az elmegyógyintézet művészeti kara beköltözött otthonomba. A Cewén Kovaxká volt a kihívás háziasszonya és mi mást várt volna tőlünk, mint egy kis agyroggyantást. Bevallom a téma közel áll a hozzám, nem kellett sokat treníroznom, a módszer autodidakta módon került elsajátításra még kiskamaszkoromba: bárhol, bármikor, bármiért képes vagyok megőrülni. Akár szimultánban is nyomnám.
Szóval a feladat: bármilyen méretű, stílusú, de (saját) fotót lehetőleg nem tartalmazó, agyament alkotásokra! Smile Jelige: CRAZY

Amiko' nem látok semmit... - Felhasználtam: Rucola Designs by Ildi Geist: Return to Fantasy, ATCs Cats, Brementown musicians, texture by Miss Etikate, Bon Voyage by Typus, Selma Lagerlöff: Nils Holgerson mesefilm részlet, bigstockphoto Ready Set Go-People Ready To 4097810, képek a deviantról: Curtain by DenVildaBabyn, Grand Central escalator by spudart, hand by gilead, lollipop hand made pendants by cherrybomb, Railway by jon3782001, Railway station by nicolettka, a kisvonatot meg eszemsincsen honnan sikerül előkerítenem, még keresem. bocsek!

5 megjegyzés: