2012. április 18., szerda

Csoda csalamádé

A receptúrát Bóbita ötletelte, sok ügyes magyar scrapper meg adta bele részét, így született meg a csupa csoda csalamádé. A heti kihívás a cewén alkotni a Miracle Blogtrain freebie elemeivel. Sose ilyen gyorsan nem voltam kész. Pár perc alatt önként jött a fotó, kis mosika, elemek felhelyezése - számottevő probléma: egy négyzetmiliméterre hatalmas mennyiségű felszuszakolás, majd belátás és fájó szívvel leszedegetés - már készen is lett a "remekmű." 
Büszke vagyok magamra, meg Milán gyurma bajuszára!

És ha még nem töltötted le, akkor innen megteheted:



Mili bajusza - Miracle blogtrain freebie by Beedeesigns, Bóbita, Bubu, Eagleszem, Krysti, Mel Designs, SzrJudit, Ági Ritacica, Kovaxká Ildi, Whitefrost
És még jöjjön egy két elmaradás, amit nem mostság csináltam ugyan, de még nem blogoltam, viszont szerintem érdemes villogni velük:

Játszottunk egy kép egymásnak játékot a Cewén. A sorsolás úgy hozta, hogy Nessita/Áginak készítettem oldalt. Nekem Bee csinálja, még mindig, tök lelkesen! :) Édes Szilvim tudom a jó munkához idő kell! Gondolom az oldal akkora lesz, mint Munkácsy Golgotája és olyan hatással is lesz rám! :) (Csak genyózom! SzilviBee igazoltan és teljesen jogosan kért határidő áthelyezést, amit természetesen zokszó nélkül engedélyeztem! De nem én lennék, ha nem piszkálódnék! :) ) 

FelRak for Ági - Szívem Bíbora - használtam: Raspberry road designs: Celebrate spring add-on, Designs by Dydyge: Paint my Garden, Para Pilar by Bel Scrap, Hello Spring freebie by et designs, Life Documented by Rapberry Road Desings, Studio Lorie: Sant Brings Goodies. Idézet: B. Radó Lili: Ünnep

Még az SB-n futott tök jó kíhívásokra gyártottam sorozatot, úgy mint Icka ötlet: Írj limeriket - nekem találták ki feladat, és Dido felhívására vagdalkoztunk is: érdekesen kellet megvágni a fotókat - ez azért feküdt, mert tőlem szokatlan stílusba alkotóztam.
Mutatok:
Egészen, merészen - Felhasználtam: Eenas Creation Addon Symphony of Angel, et desings: hello spring, , Maya de Groot: Prego, Magical Moments by kitty designs, Para pilar by Bel Scrap, Rucola Designs by Ildi Geist: Morning Bird, My funny Valentine, idézet: Schmidt Vera: Nézhetnélek

Nagyon süti!!!! - Felhasználtam: katussia-just-a-dream: Couleur café, cajoline: kitchen silhouettes, Kawouette and Chriscrap: New year at DC, Kitty Design: Magical Moments, Stuff Scrap: Free Spirit, Art Journal freebie by Maya de Groot, KittyDesigns-MissYouInTheMorning, Nancie Rowe Janitz - Hearts, Oooh-lala mini-kit by Scrapartist, Vera Lim design: be mine sampler, Anna ASPeN: SkribbleBlooms, Miss Honey: All for love, troli googlizva
Mára szerintem elég belőlem, hello-szia-puszi!

4 megjegyzés:

  1. aaaaaanyira látom magam előtt, ahogy rádszorul a troli!!
    Imádozlak! Én is aktiv leszek ígérem! (majd...) :))

    VálaszTörlés
  2. Mekkora oldalkák!!! Kedvencem a lepkefing meg a Tonitroli!!! :D

    VálaszTörlés
  3. Ó, Smidth Verát derég hallgattam már, kellene újra:) Csucsenykák az oldalak, (ezt a szót honnan tanultam??? :))), de a Toni-ropi-troli behalásos :) Költened is kellene. Nem tojást.

    VálaszTörlés
  4. Jó érzés látni, hogy milyen "termékeny" vagy, mármint oldalilag!! meg kihívásilag!:-) ... és egytől-egyik Toni-s oldalakat mazsolázgathatok és szeretgethetek!!!

    VálaszTörlés