2011. április 8., péntek

Léj Csársz bácsi

Milán már pocakban szokta a hangulatot. 7 hónapos terhesen még tornázni jártam, túráztam (hegyre már nem tudtam menni a köbcentik miatt) és vadul roptam, naaagyon jó zenékre: jó kedv, takarítás, rendezvény ürügyén. A gyerek megszokta, kijött és úgy maradt. Fantasztikusan muzikális, vájt fülű és igényes kritikus. Bármi nem jó neki. Új kedvence Ray Charles, akiért teljesen odavan. Betárazzuk, adjuk a hangerőt és elszabadulunk. "Anyaki, figyelj, itt a a figurám!" És mutatja, mint itt:


Tánc a hóban
Felhasználtam: spirál: freeimagelive.co.uk, Pixelfairy: Thank you, Pst Design: Savoury Illusion, Ghymes. Tánc a hóban


Műhelytitok: Spanyol táncosnőt Sevillába fotóztuk egy flamenco-esten. Nagyon rosszak voltak a fényviszonyok, hánytatott sorsú kisgépünk volt még csak, így készítettünk hatszáz kritikán aluli, bemozdult képet. Olyan vagyok, mint a Greenpeace: jó érzés, hogy egy oldal erejéig egy darab táncosnő megmentve!


7 megjegyzés:

  1. Bizony hogy odabent már megkapják nagy részét azoknak az ingereknek megtapasztalásoknak amik a kismamát érik. Kifejező ötletes oldal.

    VálaszTörlés
  2. baassszuuuus mennyire jó lett ez anyakiiii!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is egyik kedvencem Ray Charles. Régen amikor még Boogie-woogie-ztam sok hasonló hangulatú számra táncoltunk. Szerencsére a gyerekek nálam is szereteik az igéynes jó zenét! Az oldal állati jó !!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Jó látni, hogy egyre jár az agyatok! Vagy megy! :D Anyaki, az oldal banyeki! :D

    VálaszTörlés
  5. Anyaki, meg ne kérdezd még egyszer, hogy kire ütött ez a gyereke:-)))) Élvezd a gyerekkori önmagad! Imádlak, Ildi után szabadon ezzel a banyeki oldallal!:-)

    VálaszTörlés
  6. Anyuskám! Figura nonplusultra, mekkora oldal ez már!!!!!!!!!!!!A számot is imádom!

    VálaszTörlés
  7. Micsoda pörgés, micsoda lendület kérem! Szenzációs ahogy a hangulatot vissza tudod adni az oldalaidon! Ez a „figura” pedig nagyon ott van! Most cuki, 15 év múlva meg szívdöglesztő!

    VálaszTörlés