2011. május 5., csütörtök

Csajozós figura

Keresi a hölgytársaságot. Nem akármilyen hölgyeket. Szőke, szőkésbarna, magas, feltűnően csinosakat, nála minimum 15 évvel idősebbeket. Becserkészi. Többször elhalad előtte, vissza-vissza néz. Először csak apró pillantásokkal hívja fel magára a figyelmet, majd a pillantások hosszával a mosolya is egyre jobban kerekedik. Aztán befékez. Beszélget. Először nem a kiszemelttel, hanem a környezetében bárkivel. Egy oktávval feljebb és pár decibellel hangosabban, mint ahogy normál körülmények között szokott. Amikor már biztos abban, hogy a minden tekintet rá tapad, akkor egy hirtelen fordulattal "áldozatával" elegyedik beszélgetésbe. Csak úgy röpködnek a kérdések:  "Én kicsi Milán vagyok. Hogy hívják a Te nevedet?!" - udvarias gyerek bemutatkozik, ha lenne mobilja - és nem csak tízig ismerné a számokat - gondolom telefonszámot is kérne  "Hol laksz?" - semmit nem bíz a véletlenre, még az elején tisztázni, mert a távkapcsolatok nem sokáig működőképesek "Milyen autód van? Tudsz vezetni?" - felméri az infrastruktúrát, befér-e a gyerekülés, "Buszt is?" - a férfiak méretmániájának korai megnyilvánulásai, minél nagyobb annál jobb. 
Mind eközben villogtatja a szemét, ezer watton mosolyog, kedveskedik, hízeleg, viccelődik. Pár perc és a hölgy mellett, vagy ölébe ül. A kiszemelt olvadozik, kacag és alig bír szabadulni tőle. Nem egy már fontolgatta az örökbefogadást. "Eljössz velem? - Persze!!".  És tényleg elmegy, egy darabig. Most még egy darabig, de mi lesz velem 20 év múlva?!

Csajozós figura  Felhasználtam: Marta van Eck: Wonderland, Cewe Krissz: Csipke




Ha már "szerelem": teljesen bele vagyok habarodva Marta van Eck készleteibe. Legkedvesebb tündér-édes unokatesóm Rita scrapbarkácstárs tudván lángolásomról szülinapomra megajándékozott druszám Wonderlandjével. Köszönöm Ritus, az utolsó cetlijével is alkotni fogok, mert imádom!

Van egy másikam szépségem is, ami annak ellenére is szépséges, hogy engem ábrázol :), Margónál született és adta olyan szeretettel, ahogy csak Margó tud adni. Itt köszönöm még egyszer, nem csak azt, hogy eszébe jutottam, hanem idejét, alkotó kedvét nem sajnálta rájam. Margó, utolérhetetlen vagy!!!!




12 megjegyzés:

  1. Értem én zajlik a kis srác félkészítése.
    A terep és az önállóság biztosítva.:))

    VálaszTörlés
  2. ó bébi!!! most nem kapsz ki, hogy oldal is van meg litera túra is,mer annnnyira alátámasztja, mint ahogy az én államat kell!!!
    (köszi az in spirácijót, nézd meg a cewét!) ;)

    VálaszTörlés
  3. Oli táncolni szokott. Előre eljárja a násztáncot. Waka-waka előnyben, erős csípőkörzésekkel. Szempillogtatás...csodálatos a manikűröd- jellegű szövegek...bakker, három és fél éves!!!!
    A barinőjének mindennap csak csókpuszi és ölelés az oviban, majd "gyere a galériája Anna" - ott a babaszoba :)))
    Félelmetes Milán! :)))Reszkessetek Csajok!

    VálaszTörlés
  4. Egy igazi "férfi", mindenkor "férfi"! A baj, hogy azért kb. 30 fölött ezt elfelejtik:-))
    ... és 20 év múlva imádkozol, hogy boldog legyen:-))) puszi

    VálaszTörlés
  5. Igaza van Jumának! 20 év múlva csak pislogsz majd... (én már tudom, brühühü). Imádnivaló amúgy a csajozósod. Jaj de kár, hogy nem vagyok fiatal, szőke és feltűnően csinos...

    VálaszTörlés
  6. Édes a blogod Tonikám! :) Együtt van minden Nálad: látvány és szellemi táplálék, nemkevés humorral fűszerezve. Imádlak! :)

    VálaszTörlés
  7. Szőke, magas, és feltűnően csinos akarok lenni!! A minimum 15 év korkülönbség teljesítve:) Mondjuk itt is van két kispasim, akik, bár még nem ennyire trükkösen, de levesznek a lábamról.:) Szenzációs az oldal, a szöveg, és az alakuló férfi is:) Juma oldala is gyönyörűség:)

    VálaszTörlés
  8. És akkor most kívánok Neked nagyon sok boldogságot a születésnapot alkalmából! Nagyon örülök, hogy ismerhetlek! :))

    VálaszTörlés
  9. Ha szülinap van akkor először is gratulálok és sok boldogságot kívánok kis családod körében. A gyerek egy arany falat, örülj, hogy ilyen nyílt és kedves. Talán az Életben is jobban fog boldogulni ezzel a hozzáállással.

    VálaszTörlés
  10. Annyira cukker ez a Milán, meg az jutott eszembe, hogy akár anyájáról is írhatták volna ezt anno, tuti Te is ilyen voltál, hisz most is ez a töménytelen (!) szeretet és nyíltság jellemez

    és bízom benne, Milán sem "fázik rá", hogy ilyen édes

    VálaszTörlés
  11. Itt is Boldog Szülinapot Drága!
    Az oldal mozgalmassága, beszédessége és megfogalmazása: IMÁDAT minden szegletéig!!!!!!

    VálaszTörlés
  12. Azt hiszem én lemaradtam a szülinapodról. Így utólag kívánok minden jót és szépet neked!
    A csajozós történeted pedig szenzációs!

    VálaszTörlés