2011. május 4., szerda

Egy meg még egy

Az elmúlt két hetem nyúl előtti káoszos, utazásra felkészülős volt, ami kissé sikerült megspékelni egy állásinterjúra való felkészüléssel és a gépem folyamatos haldoklásával és nem utolsó sorban Milán műtéti lehetőségének érzelmi hárításával pozitíve hozzáállással. (ez veszi ki a legtöbb erőmet)
A káoszhoz hozzászoktam, az interjú első fordulóján túl vagyok, a gépem meg talán lekopoghatom meggyógyult, a műtét meg holnap eldől.
Alkottam én jó csomót, hivatalosra - kihívólag - meg nem és így utólag itt mutatnám milyet készítettem pl. a Cewe 100. és 101. kihívására és köszi-köszi érte a fotókönyv kupont:

Milos két variációs: vagy valamit ügyködik elkezdem fotózni és hagyja, vaaaagy nem csinál éppen semmit, elkezdem fotózni és pózol egy jót. Ideális alany. Szuper helyzet, gondolom ez nem fog így maradni. Feldolgozott fotó "a gyerekem nem csinált egy darabig semmit":

1 méterem  
Felhasználtam: Timo: Cold days, Cewe Krissz- Glassfusing2



Milos húsvétjáról úgy döntöttem nem csinálok külön bejegyzést. Utaztunk sokat, ünnepeltünk sokat, családoztunk sokat, ajándékoztunk sokat, jól éreztük magunkat annak rendje-módja szerint. Kitaláltam, hogy kézzel festett tojásokat fogunk ajándékozni a családtagoknak. Kicsit hezitáltam a kifújt tojáson, aztán a jobb belátásom azt mondatta velem: inkább lesz a kőkeményre főtt. Az idő, helyzet engem igazolt, mert detonáltak tisztességgel asztallapon, padlón. Festék-ügyileg hamar dűlőre jutottam. Tempera. Vízzel eltávolítható bármely felületről (bútor, padló, gyerek)
Szét kuncogtam, hahotáztam magam a tojásfestő Milánon. A takarítás minden percét megérte, mert még akkor is a lelkes, festékes gyerekemen vihorásztam.
Találós kérdés: Melyiken van több réteg festék? a., Milán, b., tojás. Nyertesek között egy utazást sorsolok ki a Napba :) 



Milán tojást is fest
Felhasználtam: OS Design: I have a spring fever






9 megjegyzés:

  1. Milánon, és viszlek a Napba! De ott nem égünk el:-)))
    Pozitív energia gondok irányába beindítva!!

    VálaszTörlés
  2. Csúcs oldal mindkettő. Az elsőn a felirat tetszik nagyon. Betalálós. A tojásfestősön a jobb alsó kép tetszik :D Egyébként szépek lettek a tojások. Nekem már nagyobbak a gyerekek, mi hobbifestékkel csináltunk tojásokat és kifújva. Csak egy tört el, a húgom kislánya roppantotta el az elsőt :D Köszi, hogy megmutattad az oldalad. Tetszik, hogy ebben a stílusban is fel lehet használni.
    Én is gondolok rátok, küldöm az energiát.

    VálaszTörlés
  3. eccer megmutatod, hogy kell olyat, mint az első? úgy értem onnan, h ps megnyitása. nem fogom (tudni) utánozni, csak érdekelne, hogy megy ez!

    VálaszTörlés
  4. Talpikós viszi a pálmát, és a szöveg is. Úgy megjegyeztem, hogy már idéztelek is valahol egy beszélgetés kapcsán :)))

    VálaszTörlés
  5. Igazán ötletes oldalak.Látom a festékből nem csak a tojás kapott:)

    VálaszTörlés
  6. Szuper jó mindkét oldal! Látom ám a kreativitás örölkődik ... :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper oldalak! Az első különösen tetszik! :)

    VálaszTörlés
  8. Mestere vagy a fotók összemosásában, háttérbemosásában! És ezzel kiemelve a lényeges és fontos dolgokat, elindítva lavinaként az ember fantáziáját és érzelmi hurrikánokat!

    VálaszTörlés
  9. Mosásban királynő vagy!!! :)) Erről Milán is gondoskodik! :D

    VálaszTörlés