2011. május 9., hétfő

Szeretnék egy hasas lantot!

"A világ scrapbookos szem"-mel fedőnév alatt csomó tehetséges magyar designer szemet gyönyörködtető készletet alkotott a Nemzetközi Scrapbookos nap alkalmából.
Rainbow Kata pedig kihívott bennünket. 
És én ismét elgondolkodtam: saját scrapbookos szemem, vajon mit szeret ebben a világban. 
Természetesen szeretem, hogy lehetőségem nyílik az önkifejezésre, gondolataim, emlékeim, életem eseményeinek megörökítésére. Mindezekért szeretem. De amiért egyedülálló szerepet tölt be az életembe, az az, hogy nem bírok olyan elszabadult őrültséget megálmodni, melynek megvalósítására nem adna eszközöket a kezembe. Lógázhatom a lábamat a világ végén, állhat a gyerekkori énem a tegnapi Fő téren, vagy akár szerethetnék magamnak valami lehetetlenséget, úgy mint egy hasas lantot: csiri-bi-csiri-scrap és ott terem. 
Mint a mesében a három kívánság, de ez a tuti, mert itt a kívánságok száma végtelen és az alkotásnak csak a fantáziám szabhat határt.

A hasas lant Felhasználtam: Scrapbook.hu: A világ scrapbookos szemmel                       

9 megjegyzés:

  1. Itt is írom:imádat! Ahogy leírod, úgy képbe is passzentolod a határtalan fantáziádat! Köszi világ, hogy adtál nekünk egy szabadszellem-agymenés-lehetetlenségteljesítős-kreatív Tonit!!!

    VálaszTörlés
  2. Nem szoktam a kép méretén problémázni, de ezt most szerettem volna látni nagyban :)
    Az oldalad elrendezése amúgy nagyon jó, tetszik a sok ecset (?) rajta

    VálaszTörlés
  3. Tónikám, ez nem igaz, mert a te fnatáziádnak nincsen határa, hát így aztán csak vándorolgassál, míg világ a világ a képzelet mezőin!

    VálaszTörlés
  4. Meseoldal, mesekívánságokkal amik teljesülhetnek, mert TE így akarod. Csodállak Toni! :D

    VálaszTörlés
  5. Úgy gondolom, hogy a Te fantáziádnak valóban nincsenek határai,és ezt minden egyes alkotásoddal (legyen az történet és/vagy scrap oldal) be is bizonyítod! Ez is csúúúcs!

    VálaszTörlés
  6. Magácskának nincsenek határok:)Csak tessék alkotni!

    VálaszTörlés
  7. Imádat oldal, imádat megfogalmazásban! A fantázia kontra Toni pedig ... ó nincs is szó rá!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. Én is azt hiszem, hogy határtalan képzelőerővel rendelkezel. Mind írás, mind szkreppelés terén. Sőt, sorolhatnám még....

    VálaszTörlés
  9. Ha egy jó tündér lennék - de csak közepes vagyok -, akkor varázsolnék Neked egy hasas lantot, bár nincs is erre szükséged, mert gazdag a képzeletvilágod:-))

    VálaszTörlés