2011. május 20., péntek

Timonál beköszönt a nyár

Nem én lennék, ha nem próbálkoznék. De én vagyok. Próbálkozok, még akkor is, ha nem megy. De így legalább frankón vágni fogom a korlátaimat. Nem ért az újdonság hatásával, inkább csak beépült, hogy nemcsak a sablonokkal állok hadilábon, hanem a lifteléssel is. Nem lenne rossz, ha képes lennék rá, mert nem keveset lehetne belőle tanulni.
Az Sb-n egy csomó tuti, kacifántos, elgondolkodtató kihívást  indítottak a INSD alkalmából. Belecsaptam a lecsóba. Jóval a határidők lejárta után is összeszorított fogakkal gyúrtam a testetöltésre. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy körülbelül mindegyik feladatnak egy időben estem neki és a lelkesedésem körülbelül akkor kezdett a nulla felé tendálni, mikor vért izzadva - Éva, a drága tanácsát megfogadva - az alkotás megvalósulásának érdekében próbáltam Dido lenni. Nem volt sikeres a tudathasadásom. Aztán csak a "hagyományosból digit"-tel nem boldogultam. Illetve összehoztam valamit, de annyira érződött rajta az izzadság-szagom, hogy inkább felejtsük el kategóriában a szemetest béleltem ki vele. Mörjike Digimorfózisán már nem is morfondíroztam. Vessetek meg, de azért scrappelek, mert örömet okoz. Liftelni meg szájszél rágva, feszültségben lennék képes. Inkább nem csinálom. Most még. Kivárok meg irigykedek azok ellen, akik tudnak :) Lehet, hogy egyszer könnyedén menni fog. Addig alkotok. Szabadon. Mert így jó, mert így tudok.
Alkottam Ickának a kihívásaira, mivel a készletei "hivatalból" megvannak így versenyen kívül ötleteltem szellemes kihívására.
Egyikükhöz pont kapóra jött Timo most megjelenő készlete, így jöjjön  a gyerekszáj, melyhez természetesen Milán szolgáltatta a szellemet:


"Szájber" barátok , Felhasználtam: Timo Design: Early Summer



Senki többet? Harmadszor!!!! Felhasználtam: Timo: Early Summer, Grunge photo mask pack no3.    





Megvásárolható ITT

6 megjegyzés:

  1. A lifteléssel nekem is sok problémám van. Mert én az eredetit akarom megalkotni, egyszerűen mondva le akarom másolni az eredetit. Amit persze nem lehet. Ezért aztán csak valami hasonlót próbálok alkotni. Így lesz az egész Blisszes :D És így vagyok a sablonokkal. Általában a segítségükkel készült oldalaknak semmi közük sincs az eredeti elrendezéshez. Szóval ne aggódj, nem tudhatunk mindent :D
    Nagyon jó mind két oldalad. Az üzletelős olyan, mint egy plakát. Az első pedig nagyon édes az elemeivel :) (Az írott betűtipusnak mi a neve? Nagyon szép!)

    VálaszTörlés
  2. Összezavarodnék, ha változnának az oldalaid!:-) szeretettel "egy szájba nem vert szájber-bari"! Ha gondolod, az igazolást megmutathatod Milánnak is:-)

    VálaszTörlés
  3. Újra jót derültem! Írásod 2. bekezdéséről nekem valahogy egyből Eric az angolna (Eric Moussambani)jutott eszembe. Persze, te nem vagy olyan súlyos eset.
    Az első oldal valahogy nem jellemző rád, persze attól még jóóóó :) A második meg csak csúcsszuper Tonis lett.

    VálaszTörlés
  4. Mindkét oldal tetszik.Ez jó :)Gyerek tanulmányozza a Szülök könyvét..Na lássuk csak a szájon csapás gyakorlati kivitelezése... aztán nehogy má eltúlozza nekem:DD

    VálaszTörlés
  5. most jutottam hozzá némi blogtúrához, és itt sírok megint, hogy csípőből löksz ilyen oldalakat, még ha határidőn túl is bébi, én meg megint egy hete nem vettem a kezembe a szájber ollómat se, és különbenis, hogy lehet ennyire lelazulni és igy odarakni kacskaringót mifenét?????

    VálaszTörlés
  6. Ne is liftelgess Drága, mi a csodának, hisz Neked stílusod van, kvázi Téged lehet liftelni!

    VálaszTörlés