2011. augusztus 22., hétfő

Az élet az élet, az iskola az iskola....

Az ember mindig tanul valamit. Most például azt tanultam, hogyan lehet tiszta szívből röhögni - és a végét sem hiszterizálni el - azon, hogy az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár értesített, hogy nem képződött reálhozamom. "Felmentett tanulók hozzák ki a bordásfalat" 

Egy huszárvágással jöjjenek más de nem kevésbé az okulásunkhoz kapcsolódó vizek.
Reálul nem tudtam sose, humánul annál inkább. Humanitárius zászlóshajómat most is hasonló édesvizi viszonyok közé indítottam és továbbképzésem sem kisebb mesternél zajlik, mint Yoda, csak itt Rucola Ildikónak hívják. 
Ne beszéljünk szeptemberről, mondjuk, hogy long life learning, meg hasonló okosság és Kazinczysan röhögjön az osztály. Behalós készlet Sándor Gyuri bácsi lyukasórájáért kiáltott. Ronggyá hallgatott kazettámat vagy három helyen ette meg a magnó, de no problemo, kívülről tudom ma is, hogy "Az élet az élet, az iskola az iskola! mondta Gyenyi Szárjics Gyenyikin (ha jól emlékszem), kócsag bandájának... le is verték emiatt a vörösök!, meeeg Gázsongár Henrietta hormonzavar miatt igazoltan távol van, meeeeeg Látjátok ott azt a dombot?! Nem a Tóth Icáét! Az egy hegyvonulat!...." 
És jöjjön egyik kedvencem tőle: "Nyugalom gyerekek! Az unalmas tájakon is végig kell menni!... Na, de egy életen át?!"


 
Egyenlő pályák, egyenlő esélyek - Bad Student by Rucola Design by Ildi Geist, idézetek: Sándor György: Lyukasóra8 megjegyzés:

 1. Hát ez megint "állati" jó lett! A szemcsi ahogy odatetted?! Na meg persze az egész! :)

  VálaszTörlés
 2. Jaj Anyám, az oldaladon is lehet röhögni, osztályosan, meg bárhogyan hisztéria nélkül! Édi a bébi a szemdzsóban! :)

  VálaszTörlés
 3. Neked elöl gyűrött a trikód! Ja, lány vagy! :D Mellesleg humánzseni, megint sírva vigadunk! Újabb közös pont: Gyuri bácsi! :) Már meg sem lepődöm!

  VálaszTörlés
 4. Rendben is van az egyenlőség! De ezen az unalmas pályán merre található?! Milánt is eléggé korán felkészíted az életre, a bal oldali fotón talán azért is ennyire magába roskadó?! Igen, megint imádtam a kommentet és az oldalad is, no csatlakozom a Gyuri bácsis közös ponthoz!

  VálaszTörlés
 5. :DD Lassan elnyel téged a profiknak járó konfekti áradat.Ismételten remekeltél.

  VálaszTörlés
 6. :-)))) Én is csak nevetek itt!
  Az oldal frenetikusan jó, persze: megint! :-)

  VálaszTörlés
 7. Öröm volt végigolvasni, ebben a tikkasztó hőségben egy kis limonádé nálad!!!!!!
  Az oldalad pedig frenetikus lett!!!!

  VálaszTörlés
 8. vinnyogós röhögés részemről :)))

  VálaszTörlés