2011. november 23., szerda

Üveggyöngyök

Most valahogy nem felfelé nyomul a hullámvasút. Igaz nem is a föld felé robog. Csak megállt középen, a hurokban, persze fejjel lefelé. Tudjátok mit? Kiszállok és megtolom.
Tulajdonképpen néha akár haragudhatnék is magamra. Főleg akkor, amikor azt hiszem jók az ötleteim. Az csak egy dolog, ha ilyen apróból kiszúrok magammal, de másokat nem kéne terrorizálnom! :) Na jó, csak egy kicsit! Csak a rend kedvéért.
Szóval, Mr. Ran és Krissz közreműködésével én lettem a Cewe heti kihívásának vendégmunkása. Jó háziasszonyként fincsi virtuális házi pogival, bodzaszörppel, forralt boroccsal, na meg egy kacifántos ötlettel várlak benneteket, hogy játszódjunk. 
Röviden a feladat:
bármi, ami rólad szól. Önvallomás a kedvenc prózán, dalon, filmen keresztül, a lényeg, hogy jelenjél meg a saját alkotásodban, de ne fizikailag – tehát nem elég az arcod -, hanem inkább “zsigerileg”. 
És ha már kihívtalak benneteket egy asszóra, akkor jöjjön az enyém produktum és alig várom, hogy a vallomásaitokba elmélyülhessek! Megtisztelő bizalmatok előre is köszönöm! 


Üveggyöngyeim Felhasználtam: Rucola Design by Ildi Geist: Seashore Sentiment, Penguin Picnic, képek a Deviantról: Surface Underwater by saskya, Underwater by Mikkoliini, underwater light and bubbles by della stock, underwater love by papkalaci, Underwater Scene by Reddemon815

5 megjegyzés:

  1. Kívánom, hogy mihamarabb a felszínre bukkanj a kötényedben a szépséges üveggyöngyökkel.

    VálaszTörlés
  2. Toljad szépen és hamarosan kiérsz a hullámvölgyből! Az oldalad tényleg titokzatos, fejtegetni való. :-))

    VálaszTörlés
  3. Ilyen gyönyörűt csak te tudsz! :-)
    Az önvallomással megpróbáltam utánad kullogni. :-D
    A vasút néha velem is megáll... :-)

    VálaszTörlés
  4. Szépséges, elgondolkoztató, megérintő!

    VálaszTörlés