2011. december 6., kedd

24 KARÁ(T)csonyfák

Elég volt egy pillantás, hogy tudjam ezek a 24 karátosságok is Szent délutánon a Abies nordmanniana-mon azaz Kaukázusi jegenyefenyőmön, vagy ismertebb nevén Normann fenyőmön landolnak.  
Designer szerelmem Ildi újraértelmezte a karajcsontfákat és szemet gyönyörködtető alternatív megoldásokban gondolkodva ilyen csodát álmodott nekünk:


Az ATC Series XmasTree elements megvásárolható az SBE-n 2 és fél dollárkáért!

Kivágható formátumuk a következő csekély kézügyességet kívánó kreatívkodásra ösztönzött: kétoldalassá tettem a fácskákat (verzéjüket tükröztem magamelléjük) és gyönyörséges vastag fotópapírra kinyomódtak.
Kivágtam (ebben Milán is sokat segített, naaagyon szép lett!!!), összeragaszgattam (ebbe is segített, ragadt minden rendesen), igyekeztem passzítani, jól össze is vesztünk, mert állandóan lökdösött, majd lugattam (egynél segített, de rájöttem ez így nem lesz jó, mert a fáim apácarács formátumúak lesznek, feláldoztam egy fát, szorgalmazott, csak úgy röpködött a hivatástudat ezret luggatott százon) lakkoztam (Na, ki segített?! Két napig vakartam magamról, meg a gyerekről az elméletileg vízzel oldható, hígítható lakkréteget), majd helyre kötőfékekre helyeztem őket és most karácsonyfa híján az apósom (imádom, mert egy tündér ember) ügyes kezével fabrikált kovácsoltvas gyertyatartómon lógnak. Lehetnének szebbek is, pontosabbak is, de nekem gyönyörűek, mert Milánnal kreatívkodtuk őket:




Ps: Érdemes benézni Ildihez, mert leárazott, kifutó termékeinek boldog tulaja lehetsz mindösszesen 1 dollárért! IIIITTTT!!!!

7 megjegyzés:

  1. millen cípek, és már nem is ragadnak! ;)

    VálaszTörlés
  2. Karjcsontfáid lenyűgözőek! Pontosnak nem is kell lenniük, a szeretet mint lényeg bennük vala! :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Teljesen szuperek! Milán nem jár oviba???? Vagy ezt esténként bütyköltétek? Vagy hétvégén? Erő vagyon veletek. Mi a héten (sőt kollegina már szept. óta) annyit bütyköltünk a Luca napi vásárra, hogy ihaj-csuhaj, jártányi eróm nincs itthon kreatívkodni!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Toni az ötletet! Szerintem nekem most majd sikerül Mili technikája szerint "alkotnom":-))) .. a boltba is ellátogattam, nemhiába:-)))

    VálaszTörlés
  6. Legszebb dísz a saját dísz! ügyik vagytok!

    VálaszTörlés