2012. január 26., csütörtök

Bob-mester

Még december eleji a történet, de aktualitását nem vesztette, hogy Milán szomorúan emlegette több napon keresztül, hogy nincs hó, meg nem lehet szánkózni, meg mikor fog esni, meg különben is milyen tél az, ahol sehol a hó. (A panasz állandósult Alpok-alján a havazás érdeklődés hiányában ebben az évszakban elmarad, na de majd figyelgessél augusztusba)
Természetesen megoldottuk a problémát. A hosszú szárú csizmám dobozát kineveztük szánkónak, kötelet kötöttünk rá és rodoltunk a parkettán. A legnagyobb nehézséget a dokumentálás jelentette. Főleg, amikor működés közben igyekeztem megörökíteni a gépparkot. Hoztam áldozatot tisztességgel egy-két véraláfutás formájában. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dobozt pár hét alatt kinyírtuk és azóta se sikerült ennyire strapabírót szerezni, mert az összes többi pár óra leforgása alatt ledobja a láncot. In Memorian S.Oliveres, jófajta műanyagos!

Bob mester - Felhasználtam: Kawouette and Christiscrap New Year at DC, Part03, Yin polaroidját, asszem mást nem.   
Rövid híreim, általános vegyes:
Ma hazahoztam Milt az oviból - mit nem mondok... Most jut eszembe nem is volt egyszerű - és önkifejező tréningbe csaptunk. Pár napja beszerzett kisméretű festővászont raktam a gyerek elé - akiből erre rögtön előjött a hivatástudat - és felemelő pacsmagolásba kezdtünk. Csak lestem az ecsetkezelését, a képzelőerejére meg már szavaim sincsenek.

 

Meg azt is megmutatom mitől van jöttömbe-mentembe jókedvem. A lakás minden tájára kinyaltam egy kaspónyi tavaszt és esküszöm nektek azóta a nap is fényesebben süt.


Megállapítás: Súlyom stagnált, lényegében annyi vagyok, mint szülés előtt, csak olyan furán van rajtam bürkém. 35 fölött kötelező az ember fenekének úgy kinézni, mint egy kínai  Shar Pei?! Holnap elmegyek tornászni. Ezt azért itt mondom, hogy számon tudjátok rajtam kérni.
Ennyit a belügyeimről. Külügy: Azt viszont szombat óta tudom, hogy a hátam valami eszméletvesztésszerűen gyönyörű. (Az óvodai bál szinte minden megörökített pillanatán látszik valami a deltámból.) Sovány vigasz meg kultúrsokk! :)

5 megjegyzés:

  1. Jelentem, itt ma esett a hó! (Budán állítólag meg is maradt.) Halálos egy tavasz vagy, anyám, a gyerkővel együtt! :D

    VálaszTörlés
  2. Jó ide benézni, valahogy mindig érzem a tavasz "sugallatát", amikor akarva-akaratlanul is fülig ér az ember szája!! Csodás oldalak! Azonban most bajban leszel! Csak a videoszkrepnél hisszük el, hogy Te alkottad az oldalad!:-))) .. és természtesen, mindent számonkérünk rajtad!!:-)

    VálaszTörlés
  3. Imádom Milándoat ismerve-ismeretlenül. Alvó tűzhányő barna bolyhos köntösban, behaltam!!! Hol vannak a bálos képek??? Láccik a hajad? Érdekelne!!! :9

    VálaszTörlés
  4. téééllleg, az ovis est fénypontosságú hátas-hajas fotóidat én is hiányoltam :)))))

    VálaszTörlés
  5. Valami kis derű a borúmra!! Végre!! Tudtam hogy jönnöm kell! Imádlak olvasni!!!!!! Csak íííííííííííírjááál!!!!!!!

    VálaszTörlés