2012. január 15., vasárnap

Pöttyet havazott, de az északi sark még várat...

Mivel az utóbbi időben hanyag módon alig jártam erre - leszámítva a pénteki vonatozást - gondolhatjátok, hogy nem időjárást jelenteni jöttem. Tök jogos a szemrehányás: tudom kiszámíthatatlan, követhetetlenül hullámzó kedélyű és agyban még bőven fejleszthető vagyok! Tök jogos a kritikátok! Vettem a lapot! Van egy csomó elhatározásom! Ej, mi a kő!!!!  Szóval.... A részletekkel nem untatlak benneteket! Viszont azt mondhatom: mostantól gyakrabban jövök megyek! 
Mivel nem kicsit furdal a lelkiismeretem, ezért elmesélem mi történt velem az elmúlt durván másfél hóban:
Összefoglaló december-január: 
készülőd. jön Miki. Miki itt van. Miki megy. Milán ovi. Beszokott!!!! Milán nem ovi. Neeeem szokott!!! Beteg. Nem Beteg. Utálom az óvodát! Szeretem az óvodát! Sok barátság. Sok rendezvény. Sok beszédnek sok az alja. Fut. Mindenhová. Edzés helyett. Szia Bank, viszlát bank, 600 kiló papír. jön karácsony. Pénz van. már csak volt. nincs?! készülőd karácsony. karácsony itt van. megy. Plusz két kiló itt van. Plusz két kiló nem megy. Év vége itt van. Milán itthon. Férj dolgoz. Család. Élet. Szerelem. Év utolsó napja jön. Hatalmas kirándulás gyerekkel. Bazira fárad. 10 óra jön. Anya gyerek mellett. Apa kanapén. Mindenki suny. Éjfél jön. Durrog. Apa-anya találkozik előszobába pacsi. Tovább suny franciaágy. Félálomba megállapod: fergeteg a parti. 2012. Jön. Itt van. Annyira nem szeret. De a tavalyit se szeret. Ez van. Terv van. Ezer. Variáció is. Majd lesz! Mi? Valami.
Mi van? Gyerek! ooookos, nagyon, túlságosan. Minden érdekel: építészet. állatok. gépek. "Engem nem érdekel a Bogyó. A "hogyan készült" akarom."  Kamaszodik. Három évesen. Új a neve. Bagira. A katonai párduc. 
És most hogy részletekig kiveséztem az elmúlt két hónap történetét mutatok is valamit, ami nekem odamondva az őszintét tetszett! Már az első pillanatban is! És hogy most az SBE-n újra kapható.... Természetesen most is Ildi készletét mutatom, amitől állva fogtok pisilni! Aki eddig úgy szokott az meg tutira leül! 
Északról lehűlés várható, úgyhogy nem lesz nehéz aklimatizálódni! 
Hideg kellékek szívet melengető témára sarkalltak - tutira fordítva vagyok bekötve - csináltam egy apás-Milis bújós oldalt. Rengeteget fotóztam a fiúkat decemberben. És a CT-s oldalhoz felhasznált lett az egyik kedvencem. 
És mutatnék még két képeslapot is családunk legkisebb ficekjei nevében ajándékként. Még decemberben gyártottam le, de nem kizárólag ebből a készletből, úgyhogy jelen esetben csak tájékoztatónak szánva, ajánlatadásnak nem minősülnek. (A hülye banki turné jelentős hatással lett a szókincsemre! És annak torzulására.)

 Ildi NORDIC FROST névre keresztelt pazarságossága megvásárolható az SBE-nél!

 

Tudod apa.... - Felhasználtam: Rucola Designs by Ildi Geist: Nordic Frost, idézet: Kiss Ottó: Csillagszedő Márió

Milán képeslapja. Felhasználtam: SussieM: Christmas, Calendar, Little Piece of love, Christmas blogtrain, Santa Brings.

Benedek képeslapja Felhasználtam: Rucola Designs by Ildi Geist: Nordic Frost, Winter Wishes, SussieM Christmas.

7 megjegyzés:

  1. Véééééégre. Isten hozott. Ismét. Várom a következőt is!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Istenem, hogy visszaadtad őt! :)
    Imádás. Gyere még. Várunk. Stop.
    Csillagszedő Milán a csúcs!

    VálaszTörlés
  3. apa: hát írjá má neki és kérdezd meg, mi a fene van vele. Kösz, hogy megelőztél...
    képtől bőgök, jó hogy jöttél, mi?
    XXX

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Már nagyon hiányzottak az írásaid! Nem kissé volt mozgalmas az elmúlt időszakotok! Vigyázz mert az ígéretet behatjuk! Szuper a bújós oldal, na meg a többi is! :)

    VálaszTörlés