2012. január 22., vasárnap

weben scrap

Szó érte a ház elejét, pénteken este szigorúan véve se bírtam magammal, és természetesen ebben társaim is akadtak, akiket a diszkréció, valamint személyiségi jogokra hivatkozva nem kívánok megnevezni.... Bee, meg a JociAndi úgyis tudják, hogy róluk nyilatkozom..
A listát csak nagy nehézségek árán tudtam követni (ennek semmiköze nem volt ahhoz, hogy mással is foglalkoztam közben, egyszerűen faék vagyok) Krissz brilliant magyarázatai ellenére se sikerült klónoznom az eredetit.

Humor szekció. Felhasználtam: fogalmam sincs, mert szinte egyik elemnek se az a neve, ahonnan kiszedtem, ami biztos: Yellow Dreams, meg After the Crhistmas blogtrain.


Ő volt az eredeti:

 
És itt található a creditjeivel!

Szombat este szépen kiöltöztünk az urammal, felvettük a legünnepibb arckifejezésünket és elmentünk Brenner-bálba! (Ovi-parti). Hihetetlen jól éreztük magunkat, akiket eddig nagyon kedveltem, azokban ebben az élethelyzetben se csalódtam, őrült jót partiarcoskodtunk, beszélgettünk, szétröhögtük magunkat. Itt is éljen a Szív-csoport! 
OFF: Még azt is túl éltem, hogy mivel a fodrászomnak kisbabája született, a helyettese pedig úgy döntött, hogy szombaton szabadságon van - alig találtam hajászt, aki a báli, szalagavatós szezon közepén elvállal. Aztán találtam. Hetty néni a Váratlan utazásból, meg van? Segítek:


Csak ilyen bross nem volt a nyakamba. Spontán fél óra anyázás, műhelygyakorlat után és másfél liter hajlakk segítségével sikerült frizurát ragasztanom magamnak.... Fél munkát sose végzek: Hajnalba amikor kiszedtem a csatokat simán úgy maradt.

És ha már ovinál tartunk megmutatom Milánt az óvodai karácsonyon:
Első sorban, nyakkendőbe....
Nem látod?!

 Na látod:

 Az átélés, amit tanítani kell:

12 megjegyzés:

  1. biztos voltam, hogy a piros nyakkendős Ő!!
    imádom, ahogy ásítozik az izgalomtól

    VálaszTörlés
  2. Azt a zsivány mindenit! :D Annyának meg a fijának is! Fotó anyafejről nincsen? :) (Ez a millió réteg meg fotó nagy szívás lehetett a videjón, én se értettem volna. :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól szórakoztam, nekem olyan hajam van, hogy mindig csak így tudok frizurát csinálni! Tündéri a fiad!!!

    VálaszTörlés
  4. Remélem lett Rólatok bálozós fotó, mert megnéznélek Hetti néniben! (a sógorom volt a fiú magyarhangja, hogy is hívták???? Gus Pike!!! :))) Imádtam a sorozatot.

    VálaszTörlés
  5. Igen-igen, kis renitens csapat. Óra alatt súgdolózos, levelezős társaság! Na, de nem is szórakoztunk volna ilyen jól, ha ez nem lett volna. Sajnos nekem időm nem volt rá. Az oldalad így is szuper lett, lehet ront rajta, ha rendesen viselkedsz:) Milán meg csúcs a képeken, mint egy szabadságharcos a tettek mezején:)

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikus oldalak és csúcs szuper humor imádom.

    VálaszTörlés
  7. Hahaha :) Hát megint érdemes volt benéznem :))Hetty nénis frizkót én is megnéztem volna :) (tesóm hetty nénit kapott kartácsonyra. mármint dvd-n..). A ded meg tünemény. Először nem tudtam eldönteni, hogy ásít, vagy ordít :)))

    VálaszTörlés
  8. Imádom az írásaid, az oldalaid nem különben :)))

    VálaszTörlés
  9. Állati jó a sz oldalad! Én szeretem a renitens tanulókat, persze nem tanári szerepben! A stori meg megint levett a lábamról ! Szeretem Hetty nénit, de azért megnéztelek volna ezzel a frizurával! :)

    VálaszTörlés
  10. Éppen valamelyik nap került kezembe a tavalyi karácsonyi lapotok, amelyen Milán mesél. Megint jót mosolyogtam rajta. Szóval nem esett az alma messze a fájától, attól tartok. Szupi gyerek !
    Nem tudom mi volt a feladat, de jó lett.

    VálaszTörlés
  11. ... imádtam a kuncogásotokat (persze most visszafogtam magam a kifejezés tekintetében:-), de ledöbbentem, hogy fél óra alatt elkészült az oldalatok:-)))))))!!!!! Örülök, hogy rákészültél a bálozásra! "Milánok" nélkül lehet, hogy nem is szerettem volna annyira a gyerekekkel együtt lenni! Színessé tették az életet! Igazából varázsolni velük lehetett!! Szeretem a nyakkendős fiúkat!!:-)

    VálaszTörlés
  12. Fiacskád csúcs! annyira laza abban a nyakkendőben és a beállásai... : Jót mosolyogtam!!! köszi! :)

    VálaszTörlés