2012. február 3., péntek

Szükség törvénye, hogy szeressük egymást gyerekek....

Még nem meséltem a hétvégémet... Szétuntatlak benneteket:
A gömbérzékem enyhén hiányos. A kidobóban se én voltam a sztár az általánosba. A kicsiny fiam édes bucka feje pont a tenyerembe való, minden más ki akar potyogni belőle. 
3....-dik (szabadon választott) szülinapját ünneplő férjem és drága egerszegi barátaink kitalálták, hogy tekézzünk hétvégén. Utoljára Milán születése előtt vettem részt hasonló jellegű tömegsportban. 
Mondtam, hogy minimum két órára pályát bérelni! Mert majd 20 perc lesz, hogy elmélyülten tanulmányozom a szórakoztatásomra hivatott eszközt, majd a célzást elősegítendő nagy mennyiségű "vizet" veszek magamhoz. Röpke 1 órás pályához szoktatás után már jöhet is az önfeledt játék. 
Víz ide, vagy oda, meglepődtem milyen jó vagyok. Most nem azért, de ment mint az ágyba... alvás.
Igaz a csuklómatat egyre kevéssé éreztem és mivel utánunk senkinek nem kellett a pálya: szépen bele is húztunk. A semmiből több, mint 3 órás sportolás kerekedett. 
Utána még arra is rávettek, hogy biliárdozzak. Ott is gömböly ugyi, kisebb is mint a testvérkéje.... 
Zöld posztó mellé teremtettem egy idő után persze az is sokat segített, amikor a dákót kezdtem nem úgy tartani, mint egy redikült és a féktelen szórakozást kihasználva hirtelen mozdulatok közepette kedvezőbbé alakítgattam a golóbisok elhelyezkedését. Nem először állapítom meg, hogy a labda miért nem kocka alakú?! 
Az estét az irodalmi körrel zártuk: snapszliztunk hajnalig. Vizesedés ide-oda: hasítottam....Az ész győzött az izomzat fölött. :)
Túlélő típus vagyok, meg szoktam én a kevés alvást másnap meg se álltam a bolhapiacig. Nekem az a tuti kánaán, a földre került mennyországom, mert engem Szent Péter őrizte kapu mögött is dohos szagú könyvek és jobb sorsot megért, letűnt korokról mesélő, elfelejtett tárgyak várnak.  Átprogramozott agyammal - szemelőtt tartva apa egészségi állapotát, ami veszettül romlik egy-egy ellenállhatatlansága miatt beújult (szerinte) porfogó láttán - sokat nézegetek (élvezem ezt is piszkos mód) és kevesebbet vásárolok. Most is volt nagy kincsvadászat, meg az alkudozás. Néha az emberek nem tudják milyen értékeket árulnak. Többek között párszáz forintért jutottam hozzá egy német nyelvű 1935-ben Bécsben nyomott kalendáriumhoz, amiben fantasztikus képek vannak és cirádás gótbetűkkel nyomták. Álomszép.

És ha már az álomszépnél tartok: fejen van találva a szög. 
El nem tudok képzelni szebbet, mint egy jól eltalált scrapbook készlet. Szerencsére mostanában egyre több vizuális örömben van részem. A malac után közvetlen BeeDeesign Szilvi rabolta el a szívemet, mondván mindenkinek szüksége van egy kis szerelemre, én azt mondom: mindenkinek szüksége van egy kis Art-Journal-re. Ahhoz képest, hogy próbálkozásnak nevezi, annyira jó, hogy az asztal szakad be tőle. Tényleg nem azért, mert barátnőm, hanem azért, mert erre a lányra oda kell figyelni:


Nem is húzom az időt mutatom, hogy milyen nemesen egyszerűt alkottam belőle tündér Anita ajándékozós kezébe:


Megvásárolhatjátok a Scrapinsider-en jövő hétig 30%-os kedvezménnyel, de akinek szimptikusabb, az a Digidesignresort-ön is magáévá teheti kedvező áron. 

Csilli-villi! Figyelsz?! Ajándék itt!!!! Csilli-villi!
Bee blogján tök szupi Add-on-t tölthetek le sok szeretettel! 
Csilli-villi! Figyelsz?! Ajándék itt!!!! Mili-Vanili!

És még egy kevésbbé titoksat súgdosnék:
Bee szeretné bővíteni varázsütésre, majdhogynem spontán szerveződött CT-jét. Ha kedvet érzel, hogy egy ilyen klassz csajnak, designernek alkoss, akkor ne habozz! Gyönyörűek a készletek és Szilvi feltételei jippi egyszerűek, betarthatóak, idézem:
1 oldal, minden új készlettel
- Az elkészült oldalakat minimum három galériába feltölteni: DST, a bolt galériája és ahová szeretnéd)
- Az új készletek publikálása a blogodban és a Facebookon (már ha van ott profilod)
Ha érdekel a dolog, küldj egy e-mailt a beedeeblog kukac gmail pont com e-mailcímre, a tárgy legyen: Guest CT call.A levélben add meg a neved, egy ici-pici leírást magadról, a blogod és a galériád linkjét


Mára legyen ennyi, kösz, hogy jössz, kösz, hogy olvasol!

1 megjegyzés:

  1. Kösz, hogy jössz és mindened kiteszed! (RAPülők) Gömbérzékben is egyek vagyunk. :) Eccer elmennék veled kincset keresni. Készletet én is imádtam, oldalad merő cukiság és szépség!

    VálaszTörlés