2011. március 9., szerda

Babits gyöngytakarója elég Konczosan

Meglepetés közleményem - gondolom mindannyi cewe-halado rendszeres olvasójának az újdonság ereje - Koncz Zsuzsa 65 éves. 
Vajon honnan tudom, hogy esélyem sincs, hogy annyi idős koromra ilyen harmóniába legyek magammal és még sugározzon is rólam, mint Csernobil?! Mit tesz, ha valaki életen át szinkronban van magával? Átlag 65 kilogram lelkibéke és a botox szedheti a sátorfáját, mert anélkül is simulunk. Na, meg nem elhanyagolhatóan véknyulunk is. A receptet körülbelül sejtem: olyan napi elfoglaltság, amiben az ember korlátlanul örömét leli és nagy viccesen munkának tegezi, na meg az alkotó, agyturbósító jellegű feladatok beszervezése úgy életfogytiglan. Minden más csak járulék. Mert, ha nincs "sztrecs" könnyen regenerálódik az agy, meg a szem körüli lágy szövet.
Ne már, éljen az optimizmus: megszavazom magamnak, hogy leszek én még harmonika, tudok én olyat, hogy komolyra veszem a feladatot. Szóval májushoz 30 évre ugyanitt találkozunk, hogy bemutathassam a bizonyítékokat, természetesen arról, hogy sikerült.

Cewén már írtam, hogy nekem a nagy generációból inkább Katona Klári, mert amikor elkezdi énekelni, hogy:
"Fényt hazudott az éj s leégett gyertyaként, viasz könnycsepp csurrant s megfagyott.
És megdermedt a szó, meghalt az ölelés. Világ elé lépve minden visszafagy s újra messze vagy."
na abba nem kicsit belehalok. Koncz Zsuzsa is szimpátia-harcos, de Lárika nekem nagyon Lárika. Koncentrálok: most Zsuzsa 65, úgyhogy kicsit összehoztam a szépen karcolt, örök csodálatomra számottartó gyöngyöket, meg a szemem kikerekítése szempontjából szintén zenész fiamat. A kutya ideiglenesen csatlakozott a produkcióhoz, Milán csak úgy összeszedte. Tavaly nyaraláskor az erdőben biciklizve kicsiny tanyára bukkantunk. Azt, meg a kószáló lovakat volt hivatott őrizni az első látásra sem vérszomjazó eb. Aztán feladatát félbehagyta, mert a., tök nem voltunk veszélyesek, tisztán látszott. b., Milánnak egyszerűen nem bírt ellenállni. Kéz a kézben mászkáltak, volt is nagy sértődés, amikor sötétedés előtt hazaindultunk volna.

Képtelenség koncentrálni, állandóan megzavarnak: most a férjemmel kellett diskurálnom legyilkolt legnagyobb csokiMiki földi maradványairól, meg arról, hogy milyen igazságtalan az élet, hogy a csokoládé nem gyümölcs, úgyhogy szúrom a képet és pár órára próbálom szűkíteni életem értelmét foglalkoztató kérdéskört.Gyöngytakaró
Felhasználtam: PST Design: your planet, Miss Honey: All for love, Shadow House textúra, képeket a netről

10 megjegyzés:

 1. Köszönöm a történetet! :DDD Az oldal eszméletlenül jó!!!
  Cegénykém, csokizzál akkor most, de várunk vissza! :)

  VálaszTörlés
 2. Méééér a csoki nem is gyümölcs? :DD

  VálaszTörlés
 3. Itt röhögök én is, elnefelejcsd feltölteni! :D Gyöngytakaró és Lárika is begyön!

  VálaszTörlés
 4. Én is röhögök, és tényleg, miért nem gyümölcs??? Csúúúcs az oldalad!!!

  VálaszTörlés
 5. Jól van a sztori se kutya ;), na de az oldal, én most azt méltatom, mert ez nagyon, fúúúúú, a színei, a sok "képek a netről" kategórába eső nemtudommi, amikkel mindig varászolsz, kész vagyok tőle, eszméletlen jó lett!

  VálaszTörlés
 6. Má megint olyan álom oldalt csináltál te csaj! A fotóról nem is beszélve! Szerelem az egész!
  (férjurat nyugtasd meg, hogy hamarosan jönnek a csokiNyuszik akiket lehet legyilkolászni! Bár az sem gyümölcsből van.:()

  VálaszTörlés
 7. Akárhogy nézem ez az oldal szenzációs a történeteddel együtt. :)

  VálaszTörlés
 8. Végigolvastam és nagyokat kacarásztam közben. Én is csak a Húsvét közelségét tudom javasolni megnyugtatásként!
  Az oldalad egyszerűen fantasztikus lett! Imádom azokat a fehér virágmotívumokat rajta, a fotó pedig írtó édes!

  VálaszTörlés
 9. Oldal: *5
  Történet: *5

  Ja és még annyit, hogy a csokoládé egyes vélemények szerint (Puzsi) igenis gyümölcsnek számít!

  VálaszTörlés
 10. Nem gyümölcs, ZÖLDSÉG! Erről egyszer egy oldalt is csináltam Beszteri színinspirációjára :))))
  Kell, a csoki az kell. Napi rendszerességgel. AZtán meg jön a sírás a kilók miatt.
  No, hogy képedet analizáljam, hihetetlen, hogy hogy tudtad összehozni ezt a dalszöveget a kutyás képpel, Milánnal, gyönggyel és tüllel és fkete háttérrel. Mikor álmodod ezeket? :)

  VálaszTörlés