2011. szeptember 21., szerda

A lila ruhás "n"

Lilát bürkén felül ritkán hordok, elszórva test szerte annál gyakrabban. Született szerencsecsomagként előszeretettel kapom lábszárra a dohányzóasztalt, buci fejemmel a kinyitott konyhai szekrényajtókat, és elég érdekes góltotótippre hasonlító térdszerkezetemnek köszönhetően irdalom lábujjacskáimat a hirtelen eléjem ugró bútorokon. 
Virágokon klasszikus: orchidea, orgona, ibolya csodaszépség, a szobám falán: inkább a halál. 
Mikor először megpillantottam Rucola Design Ildi Start Wearing Purple készletének előkéjét, háááát nem gyűltek a hála forró könnycseppjei pilláim szőkülő hegyére. Kicsomagolás után elkapott a karácsonyláz és azon kaptam magam, hogy imádom minden elemét. Annyira ott volt a tuti, hogy simán elhiszem: a., nem is lilák, b., rosszul tudtam eddig, és szeretem a lilát.
Olyannyira, hogy öltöztető babát farigcsáltam magamból és a lehetőség szerint a készlet majd minden típusú ruhaneműjéből magamra aggattam egyet. Azt nem mondom, hogy nem néztem még ki életembe jobban, de legalább jókat röhögtem. Eredményt lásd. a kismadártól jobbra. 

És most jöjjön,  aminek jönnie kell:

16 háttér, 6 ATC háttér, 1 betűkészlet, ajándék WA-val és 84 hyper elemmel a Start Wearing Purple megvásárolható a SBE-n:



Lila ruhás "n"-k a lila esőben:

Purple ladies in the purple rain Felhasználtam: Rucola Design By Ildi Geist Start Wearing Purple, Prince: Purple Rain, esőcseppek: magical rain by xxsakura, Purple_Rain by 04katty.

6 megjegyzés:

  1. nekem tetszik a lila,



    a csinálmányaidon meg pláne:))))))))

    VálaszTörlés
  2. Prince-szel megtetézve maga a csúcs!!! :) Szombaton élőben! :)

    VálaszTörlés
  3. aha... mi lenne, ha még szeretnéd is. ez nagyon tetszős lett nekem, bébi!
    annyira várom már a szombat!!!!

    VálaszTörlés
  4. anyagatya, ez zsenikés! Csúcs vagy! Nálam meg munkaköri kötelesség a lila /kékes-zöldes-barnuló-sárguló változat is/ plezúr hordása :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll neked ez a lila-dömping!!! Vagány csajos oldalt fabrikáltál belőle! :)))

    VálaszTörlés
  6. Én most hívom majd harcra a lilát, némi késéssel, remélem hozzád hasonlóan meg tudom oldani a feladatot, mert megint csak szuper fantasztikusat alkottál. Az a pár sor pedig, Toni, nagyon hálás vagyok értük, kimondtad úgy, ahogy csak te tudod, de mindannyian érezzük! Imádlak, szövegkirálynő!

    VálaszTörlés