2011. október 1., szombat

+Lepetések erejével

Próbálom minden arcoskodás nélkül, de nem igazán megy, lehet, hogy azért mert nem is akarom igazán, hogy ne tűnjön annak. Büszkeségtől dagad a mellkasom. (legalább került rá hupszli! :))
Aki kapja az SBE hírlevelét úgyis tudja, vagy ha elkerülte a figyelmét - ahogy első nekifutásra az enyémét is - itt szeretnék homályosítani, ha meg már tudta akkor miért is ne mondhatnám el még egyszer abbéli örömömet, hogy az "Egyenlő pályák, egyenlő esélyek" oldalamat kiemelték. 

 
Sokáig helyben futottam a hír hallatán, mivel először fordult elő velem, hogy nemzetközi színekben ilyen jellegű visszajelzést kaptam egy oldalamról.
Sz'al nagyon örülök és cseppet se bánom, ha így utólag felidézhettem, hogy mennyire szerettem a Bad Student készletet és abból oldalt készíteni! Az érdem a tiéd is, köszi Neked Ildi!!!!


Kissé megkésett, kissé eredményhirdetés:

"Hozzátok el nekem a nídust!

A Nídus csak tükröződésben látszik de akkor fényesen ragyog. Ha megtaláljátok álljátok körbe és gondoljatok a szememre! KON-CENT-RÁL-JA-TOK!

- Megtadadom tőletek a nídust! - Végezzél velem Belor, de a gyerekeket engedd el! - Jó legyek az ellenségeimmel?...." 
Gratulálok Ritttunak, aki elsőként  tudta az "Időlabirintust": köszönöm, hogy föllebbenttetted a fátyolt a múlt homálykodásáról, kérem, hogy a kukacomra dobjál egy fotót, amivel honorálhatom erőfeszítéseidet! 

5 megjegyzés:

  1. ... én megpróbáltam örömömben rövidebb távon futni, de sajnos a helyben sem igazán sikerült!! Most kezdek edzeni, hogy a következőnél már legalább ugrálni tudjak!! Toni, együtt örülök Veled/Veletek!:-)))Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Annyira cukiság, megérdemelt győzelem! :)

    VálaszTörlés
  3. Yeyx! Örvendezek vala. Bár lehet, hogy nem beszélni jól az urdu nyelvet, melyen a bejegyzésed vége íródott, de lehet, hogy én megyek szembe a forgalommal. Nekem is volt már egy darab ilyenben részem és én is nagyon örvendeztem vala! A Tiednek is mostan, mivelhogy teljesen jogszerűen ítélték Néked a címzést!

    VálaszTörlés
  4. Gratula!!!!!!!!!!!!! VAlóban nagyon szuper oldal és megérdemelt kiemelés!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Gratula a kiemeléshez! Bár én annyira nem csodálkozom, mert fantasztikusan egyediek az oldalaid! ideje is volt, hogy ezt a nemzetközi scraptábor is felismerje! :)
    Időlabirintus: szívesen! Imádtam ezeket a régi gyerek-matinés műsorokat (Hetedik út titka, hegy gyomrában...stb)
    Szívesen dobtam át a filmcímet, de ha már felajánlottál érte egy ajándékoldalt, akkor élnék az ajánlattal! Azért egy igazi Toni-s oldal nagy kitüntetés! :) megy majd a fotó!

    VálaszTörlés