2012. február 2., csütörtök

Derű meg a ború, avagy a devianciában kérem én otthon vagyok....

Milán normál körülmények között is hajlamos túlzásokba esni, miért ne lenne ez másképp a betegségek terén. Nyomorult kölke hazahordott az óvódából egy mandulagyulladást (nem láttam le a torkán!!!!), színezve egy kis nyirokmirigy duzzanattal (nem volt nyaka konkrétan vagy négy napig), és ezt fűszereztük egy nem éppen harmatos kötőhártya-gyulladással. Ezt természetesen szolidalítva vele mi is bevállaltuk! Mielőtt még mindenki kósza sajnálatba fogna itt mondanám el, hogy a gyerek olyan, mint az öregördög. Mivel láza egy szál se és mit neki ennyi kórság: fél perc nyugta nincs. Sportot űz zilált idegrendszerem cibálgatásából. Mivel enyhén irodalmi hajlamú vagyok - nem tom feltünt-e - kedden megfogalmaztam, hogy mennyire várom a jövő hét hétfőt. (ez annyira nem volt irodalmi, annál inkább indulati) Akkor hiányozni fog, meg alig várom, hogy találkozzunk: megőrülök érte. Most leginkább megőrülök Tőle. 
Dolgom lett volna ezer, persze mindent hanyagoltam, gép közelbe csak életmentő scrapelgetés futotta tőlem.
Még szerencse, hogy volt miből merítkeznem: még mielőtt a gond fölhői boát kanyarintottak nyakam köré találtam szembe magam egyik élek-halok designereskedő csúcsszuper csajosságtól egy csodaszámba menővel. Szoktam én első látásra heves szívdobogást érezni minden félékért, most is valami ilyen hatalmasodott el a szervezetembe, mikor megláttam azt a malacot.... Aztán kibontottam a csomagot és volt benne még csomó malac... Nem szeretek túlzásokba esni - Dehogy nem!!!! - de én még ilyen szép állatot életembe nem láttam... a térdeim remegtek meg alattam, irultam-pirultam, pilláim rebestek, a keblem meg hullámzott... 
Úgy jött az ihlet, mint a 8.20-as gyors...



És akkor még arról említést se tettem, hogy ezek a fantasztikusságok nevezzük nevén a malacot:  
polcairól hullhatnak virtuális bevásárló kocsidba, mivel Kováxká Rucola Ildi Geist e hónapba ott vendégszerepel. Vastaps!!!!!!!!!! Erről mit gondolok, litániát tudnék írni... Hullámzás!!!!! Legyen elég annyi, hogy együtt örülök Ildi sikerének, ennél jobb választásuk szerintem nem is lehetett volna! Álló ováció!!!!!!!!!!!! Imádlak Ildi, imádlak Deviant, imádlak édes lufis kismalac!!!! 

Az 5let - felhasználtam: Lucky Start by Rucola Desings by Ildi Gesit, idézet: Samuel Goldwyn-é: "Óriási ötletem támadt reggel, de nem tetszett!"

6 megjegyzés:

  1. :)))) Szeretem, ahogy megmondod a frankót. Nálunk kruppal vegyesített vírus marasztalta idehaza Olit. Megértelek. Oldalka királyka, Ildi készletével együtt!

    VálaszTörlés
  2. akkor is utááálom a bretegségeket

    gyorsan gyorsan meggyógyulni
    ez parancs
    :)))))))))

    VálaszTörlés
  3. Jut a betegségből, látom nektek is, én is azt tapasztalom ám, hogy akkor a legrosszabb a gyerek! Gyógyuljatok meg hamar! A malacok engem is szerelembe ejtettek!!! Imádom az oldalad!

    VálaszTörlés
  4. Nálatok minden rosszaságból jóság terem!!! Engem meg méltatlanul túlértékelsz, de azért hizlalod a májamat rendesen! :D Zsírkirálynőség!

    VálaszTörlés