2012. február 15., szerda

Szokom a meleget

Fantasztikus hétvégémet sikerült megkoronáznom. Első körben utat kellett vágnom otthonom káoszába. A szerkény felső polcáról lepakolt felszerelés, szétpakolás, előkészülés, felszerszámozás, útrakelés, hazaérés, összerakodás, mosás olyan kupoldát eredményezett, hogy két napig dúlt lelkiállapotban kerestem a parketta színét. Jelentem meg van. Minden estére - scrap time!!!! - a kihalás veszélye fenyegetett. Aludtam is édesdeden gyermekem 160 centi hosszú ágyába reggelig.  Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tengerszint feletti 250-es magasság fölött vacakul alszom - ilyen éberkóma üzemmódba:  mondjad már! "Az ilyen hülye ne menjen hegyre" - és a nem kicsi fizikai megterhelés is meghozta gyümölcsét. Ilyen boldogan retyketegnek régen éreztem magam. 
Most jutottam el odáig, hogy a mosógép kezelési útmutatójának olvasásán kívül más szellemi kihívásnak is megfeleljek.
Ezer scrap öltetem van, + a magam módján a túráról is beszámolok, nem hagyok senkit dolgavégezetlen.
Elsőként mutatnék valami frappánsat.
Mondjuk Valentint Ildi módra. 
Szerintem már párszor kifejtettem, hogy az ilyen kötelező egyenagyú ünnepektől kiütéseket kapok. Ehhez nem vagyok elég rózsaszín - inkább olyan Chuck Norris (ő találta fel az összes színt, kivéve a rózsaszínt, mert azt Tom Cruise találta fel) 
Így azon is bombasztikusat szórakoztam, hogy apa ágyba hozta a kávémat Valentinkor és azért biztos, ami tuti rákérdezett: "délután hozzak csádét is?"  Pont ilyennek szeretem!!!!! Ha könnyével áztatott szerelmes leveles borítékossal várt volna fél térden fogai között egy rózsával: hirtelen felindulásból kaptam volna szívérgörcsöt. 
Ildi megtett minden tőle telhetőt, hogy hangulatba hozzon! Sikerült is neki! Csodasirály készletét ajánlani tudom csak rózsaszínű szerelmeseknek és Chuckosoknak is. Mindenki megtalálja benne a kedvére való sót-borsot!



És jöjjön az én lüke kicsifiam aki 10-ből 9-szer szolgál kimeríthetetlen, szórakoztató alapanyagaként scrapes alkotásaimhoz:
" A normális gyerek jellegzetessége, hogy nagyon ritkán viselkedik normálisan." (Laurence J. Peter)

Normális gyerek - Felhasználtam: Rucola Designs by Ildi Geist: My funny Valentine.

5 megjegyzés:

  1. Hatalmas oldal! :))))) Imádom, és a rosszcsontodat is! :)
    Mesééééééééélj!! Hagyd a pakolást! :DDD

    VálaszTörlés
  2. A normális scrapper jellegzetessége, hogy scrappel, nem pakol. :D Kérek még lükeséget tőletek! :)

    VálaszTörlés
  3. Behaltam, várom az uti beszámolót is! :) (mi tegnap fennhangon röhögtünk fel többször a VÍDÉJ!!! elnevezésen. mert már a Valentin-nap sem elég jó a magyarnak...)

    VálaszTörlés
  4. Imádok bekukkantani hozzád, mindig szélesre húzod a számat, felfelé

    ehhh de bonyolultra sikeredtem,
    hát rötyöngök, na:)))

    VálaszTörlés
  5. Imádom, imádom, imádom! :))) Jó volt újra betérni hozzád és várom a folytatást - de nagyon :D

    VálaszTörlés