2010. december 29., szerda

A kis + nagy karácsony és egy kis más is

Nyugtával a nap: megérte beizzítani a karácsony-manufaktúrát. Csak olyanok kaptak a sk. kegységeimből, akikről tudom, hogy udvariassági körök kizárva és őszintén örülnek a kézbevehető szeretet-megnyilvánulásnak.
Az idén - éljen a scrap - természetesen nem volt kérdés, hogy milyen technikát alkalmazok az ajándékok készítésénél.
Nem agyaltam túl sokat, magamból merítettem, na meg a hűttőmágnes mániámból. Nem én találtam fel a spanyol viaszt, de tetszetősre sikeredtek a darabkáim. Kinyomtatás után, laminálást kaptak meg egy pötty ragasztót Pityutól (így hívják a ragasztópisztolykámat) és arra a magnetikát.

Hüttőmágnes
Felhasználtam: Winter stories Design by LIliana C, Icka karácsonya, Enchanted Studio Scraps: So this is chritsmas Alpha


A képeslapomat meg már a Cewe Haladósoknak mutogattam, de azért itt is fényezem kicsit magam, meg természetesen a fiamat, hiszen az ő meséjével aratok osztatlan sikert mindenhol.


Felhasználtam: Bellabeluga's: Christmas kit, Karácsony by Icka-ficka, Angel Design Red textured alpha

Ps:
És ha már csevegő üzemmódban vagyok szeretném megmutatni Piskó bácsit (by Milán) = Mikó Istvánt a Kalálka jubileumi koncertjén hangzott el a tutival. Élvezzétek, én nyolcvanadik nézésre is azt teszem.




3 megjegyzés:

  1. Ó igen, bizton állíthatom, hogy élőben is gyönyörűséges, ott virít a hűtőmön „Toni család”, és Milán meséje! Itt is köszönöm Neked! (és hamarosan utolérem magam, oszt a blogomon is dicsekedek ám, hogy rokoni protekciónknak köszönhetően, milyen gyönyörűséges ajándékot hozott az Angyalod nekem!)

    VálaszTörlés
  2. Szükségeltetik még egy mese az eltűnt sörös dobozról :) Klassz lett a mágnes.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett a mágnesed. Én idén csak egy-kettő nagyon egyszerűt készítettem.
    Milán meséje pedig szenzációs!!!!

    VálaszTörlés