2011. január 5., szerda

K.O.

Gyorsan szeretném megköszönni mindenkinek a kedves, inspiráló, lélegzetelállító hozzászólásokat. Minden egyes nap visszaigazolást kapok Tőletek, hogy érdemes bekapcsolni a számítógépet. Ezer köszönet, hála és csók!
Most megyek és visszahullok hanvaimba és beteg korpuszom tuningolásába kezdek (láz 39 fok, minden porcikám fáj, nem tudok nyelni, egyszóval vígan vagyok), csak gondoltam szólók, hogy nem én vagyok a hálátlan dögi és nem rajtam múlik, hogy az elkövetkező pár éjszakát kihagyom a monitor előtt.
Igérem sietek vissza és majd jól "utánatok" nézek!

15 megjegyzés:

 1. Lászlóm gyógymódja lázra, fejfájásra, torokfájásra, náthára: forró mézes neocitránnal és SOK pálinkával, majd bebújás, izzadás!! Csók drága, fogadd meg!

  VálaszTörlés
 2. Nálunk a macienergia szokott segíteni. :) Küldünk belőle neked is. Jobbulást!

  VálaszTörlés
 3. Te szegény! Mielőbbi gyógyulást!! Nagy ölelés:)

  VálaszTörlés
 4. Hiányolni foglak pár napig, de sajnos mostmár nekem sikncs annyi időm kommentelni, olvasni mint eddig. De ma is felkeltem 4-kor, hogy felviduljak az Írásodtól!

  VálaszTörlés
 5. Azt hittem rosszul olvaso nálad ilyet: K.O.
  Gyógyulj meg gyorsan! Az én gyógymódom a biotronlámpa ereje. :) Remélem, van nektek, gyorsabb a gyógyulás. Bár Secima macienergiája sem semmi! Gondolj bele, mennyi macival rendelkezik! :)
  Távpuszi, távölelés!

  VálaszTörlés
 6. Küldök egy kis enerdzsit. A páleszt vagy a forralt bort én is lájkolom kúraként! :D

  VálaszTörlés
 7. Nem is vagy te olyan beteg, ha még ezt is ilyen humorbonbon formájában tálalod....na jó...azért gyógyulj + te hálátlan!!

  VálaszTörlés
 8. Jobbulást, látom, van pár kúrajavaslat, a neocitrán valóban jó (bár az én nulla immunrendszeremen nem sokat segít....)!
  Várunk vissza!

  VálaszTörlés
 9. Koncentrálom én is az erőt feléd!

  VálaszTörlés
 10. Gyors gyógyulást mondom én, és szintén támogatom a forralt bort és a páleszt :D

  VálaszTörlés
 11. Küldj a piák mellé jó emberes adag lilahagymát (ha szereted és bírja a gyomrod); büdös leszel, ellenben fittebb is! Rásegítésképpen küldöm világhíres woodoo-energiáimat a gyógyulás érdekében.

  VálaszTörlés
 12. Jobbulást kívánok! Ilyenen én is átestem decemberben, szerencsére rövid ideig tartott. Mézes kamillatea, hagyma, citromlé (igazi citromból), de legfőképp sok-sok pihenés.

  VálaszTörlés
 13. Jobbulást kívánok. És egyszerre csak egy javasolt gyógymódot tessék kipróbálni... hukk...

  VálaszTörlés
 14. Szia! Köszönöm a kommentet, aranyos vagy!
  Jövök hozzád majd Én is, ha nem bánod.
  Jobbulást kívánok és küldök sok-sok + + +
  energiát! Minden jót, üdv: Sziszi

  VálaszTörlés