2011. január 4., kedd

Minden most kezdődik el...

Nálam a tiszta-lap projekt bebukik - ld. kettővel ezelőtti bejegyzésem -, de az évem azért csak indult valahogy. Ákost hallgattam az új év első napján.
Nálam valahol feléje kezdődik a nívós magyar zene, arról nem is beszélve, hogy kamaszkorom hány koncertje, bulija és szerelme indult nála vagy vele.
Van egy dala, ami különösképpen nagy hatással van rám, valahányszor csak hallgatom. Nemcsak sokatmondó szövege, hanem csodás zeneisége miatt. Az oldalam készülte alatt is végighallgattam vagy nyolcszázszor. Szóval a teljes ihletettségnek is adtam rendesen.

Ime a dal:




És hozzá az oldalam:

Minden most kezdődik el
Felhasználtam: a szokásos Shadowos textúráimat, meg a google-ról gyertyát, sakkbábut, földgolyót.

Az oldalt a cewe újévi első kihívására készítettem.

7 megjegyzés:

  1. Ó Cicukáim!
    Gyönyörű oldalt készítettél Toni! Valóban kifejező, szívet melengető, elgondolkodtató!
    (de most már tessék inkább Alma együttest hallgatni scrap közben is, és vidámkodjál!)

    VálaszTörlés
  2. mááááá!
    ez a gyertyagömbös... futkos a hideg.

    VálaszTörlés
  3. Amikor egy ilyen dalt-zenét hallok, megnyugtat, mert belesimulhatok. ... és az oldalad percekig tudom csodálni. Köszönöm. Élmény.

    VálaszTörlés
  4. Woooooooooow, imádom a stílusod, a texturált képeid egyszerűen elvarázsolnak, és ahogy kitöltötted az oldalt, az valami csúcs. Ez a szám, no meg Ákos, a fiatalságom, nálam is személyiségformáló tényező, hisz tudod. ÉS ez a dal engem is megihletett, mennyire máshogy, ha nem láttad nézd meg (http://szrjudit-digiscrap.blogspot.com/2010/10/halloween-ujra.html), érdekes összehasonlítani a kettőt, kinek mit jelent, épp milyen hangulatban talál el... Bár remélem az enyém sem annyira sötét, mint amilyennek elsőre tűnik, te érteni fogod. Csodálatos lett! Lehengerlő, rajongód vagyok!

    VálaszTörlés
  5. Most együtt néztem mindkettőtök oldalát és beleborzongtam. WOW! Tényleg egy élmény. Hallom ahogy Ákos énekel, és cikáznak az emlékek, érzések. Köszönöm Nektek!

    VálaszTörlés
  6. Egyik kedvencem ez a szám, és az oldalad hozzá csodálatos lett!

    VálaszTörlés