2011. március 1., kedd

Cewét-találkoztunk

Utolsók közt hazaérve blogolom a találkozót, újat már nem hinném, hogy tudnék róla írni.  Olyan lett, amilyennek lennie kellett, mert mi szerveztük magunknak. Találkozott a megannyi ismeretlen ismerős, akikkel mégsem volt nehéz asztalhoz ülni beszélgetni és nevetni, és egyátalán nem látszott, érződött hogy többnyire először tettük meg személyesen.
Köszi lányok! Jó volt veletek és jó volt köztetek!
Örülök Krissz kezdeményezésének az arccal támogatott on-line scraphez, de igérjük meg, hogy nem fogja helyettesíteni a vírusmentesebb időszakra tervezett következő összejövetelünket!

Ps: A gyerekem feszt kóstolgat, így állva bosszút a két napos lógásomért. Nem tudja, amit én tudok, hogy most teheti, mert a hétvége olyan jól sikerült, hogy van honnan töltekeznem. Mégegyszer köszönöm!

4 megjegyzés:

  1. Elszállt az üzenetem. :( Nem baj, írok még egyet.

    Köszönöm neked is az ötletet és a szervezést! Jó volt találkozni veled is. Határesetet még végig szorongattam a séta alatt, aztán meg ott ült az új macikkal előttem az asztalon. Valahogy nem jutott eszembe, hogy bemutassalak egymásnak benneteket. Na, majd legközelebb.

    VálaszTörlés
  2. Eljutottam Hozzád is végre. Köszönöm a találkozót, nagy ötlet volt! És igen a legközelebbin (szeptember 24.) már talán beszélgetni is tudunk. Csak annyira hamar eltelt az idő... és már menni is kellett.

    VálaszTörlés
  3. No és nekem dupla öröm volt ám a találkozó, hisz végre valahára átbeszélgethettünk egy éjszakát és még internet se kellett hozzá!

    VálaszTörlés
  4. Irigykedem....mindenki annyi szépet és jót mesél, de nekem sajna túl nagy volt a távolság :-(

    VálaszTörlés