2011. július 26., kedd

Kulcs/Toni a lábtörlő alatt

Már dolgozom azon a módszeren hogyan lehet a lakást egyetlen ügyes mozdulattal át burgatni az úti pakkba. Érdeklődésem nem tisztán műkedvelő célzatú, hanem gyakorlati haszna is van. Vasárnap útra kélünk és nem is jövök vissza vagy 8 napig. 
Ha mégis függöny lebegne, villany kapcsolódna, vagy netántán valaki a nevembe szólna hozzátok virtuális otthonomból, csipőből ne szóljatok a yardnak! Megpróbálok élni - és remélem tudok is - az időzítő adta lehetőségekkel. Most szólok, hogy eddig még pazarul nem jött össze! Hátha most!
Hagytam pitét az asztalon, meg ezt a kedves kis meglepit és kérek valakit jöjjön már át néha virágot locsolni. Kulcs a lábtörlő alatt. Pusziiii!


Out of order - üzemen kívül! Felhasználtam: Doodle Icka szinte minden készletéből valamit: DD Alphabrushes, cheerful strickers, Ladybugs tale,Spring, bloom, etc... Expressz Yourself, Good Morning Sunshine, Living int the city, Dream Big Design Blog train freebie - february, portuguese old door2712, unbranded-pebble-doormat,

Doodle - Icka Design szuperséges ecsetkéjét megvásárolhatod a Digridoo-n!


7 megjegyzés:

  1. Ez de királyság, anyám! Jó pihenést! :)

    VálaszTörlés
  2. Kellemes nyaralást! a virtuális virágaidat néha meglocsolhatom virtuálisan:))))

    VálaszTörlés
  3. melyik vasárnap??:)
    Az oldal tuti, pitét befaltuk, virágok megetetve, macska meglocsolva, csókol anyád, Gyula.

    VálaszTörlés
  4. Kellemes nyaralást, szép időt. Ne nyugtalankodj, te csak pihenj, mi meg majd a buli után rendet rakunk a kecódban! :-))))

    VálaszTörlés
  5. Wowwwwwwwwwwwww! Ez mennyire szupeséges!!!!!!!!!!!!!! Jó időt a nyaraláshoz és jó pihenést!:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon kellemes pihenést és aktív időtöltést!

    VálaszTörlés